Spoštovani!

Lansko decembrsko druženje na zelenici med našo šolo in Domom za varstvo odraslih Velenje  nam je vsem ostalo v toplem spominu.  Letos pa pogledujemo skozi okna in se nam pogledi ustavijo na ograji, luknji, delovnih strojih,…. Pri srcu nam je težko, a hkrati tudi lepo, saj vemo, da se gradijo novi, še lepši prostori za vaše stanovalce. 

V teh predprazničnih dneh, ko misli hitijo tudi k vam, je učenka 5. b razreda Raja Hudarin za vas napisala spodnje pismo:

Rada bi vam povedala, kako vas pogrešam, naše sosede. Ko sem pisala to pismo, sem zatisnila oči in vedela, da ste veseli, ker vam gradijo novi dom. Postavili so že temeljni kamen in dela dobro napredujejo. Upam, da bo hitro gotov in boste kmalu prišli nazaj.

Zanima me, kaj počnete. Se družite, igrate karte, se kako drugače zabavate. Mogoče celo čofotate v Topolških bazenih. Se v spominih vračate v vaše otroštvo?

Zelo si želim vedeti, če ste »v redu«. Srce mi zaigra melodijo, ki je ne morem pozabiti, če pozitivno odgovorite na moje vprašanje. Za praznike si zavrtite pesem, ki vam je ljuba. Ob njej se zavrtite, veselo zapojte in se zabavajte. Na obraz naj se vam nariše najlepši nasmeh. Zaželite si drobne želje in če boste močno verjeli, se bo vse uresničilo.

Ko boste brali to pismo, pomislite na svoje domače in jim pišite. Zagotovo vam bodo odgovorili. Njihove besede bodo prišle iz srca, tako kot  moje.

Najlepši pozdrav iz srca vam pošilja Raja.

Prilagamo voščilnice, ki so jih izdelali učenci in učenke 5. razredov z razredničarkami Jožico Ramšak, Vaneso Čretnik in Katjušo Tisnikar Grčar.

Želimo Vam mirno, predvsem pa »ljubega zdravja« polno leto 2023.

Učenci  in kolektiv OŠ Mihe Pintarja Toleda Velenje

(Skupno 63 obiskov, današnjih obiskov 1)