65050991_knjizni9_show

 

Vsaka knjiga je nekaj posebnega – ko jo prebiraš, vstopaš v svet, ki je samo tvoj. Ko jo prebereš, zapreš platnico, za tabo pa je novo doživetje, nova izkušnja, nova zgodba, ki ti je nihče ne more vzeti, lahko pa svoja spoznanja deliš z drugimi.
So knjige, ki so nam ljube že same po sebi – zato, ker pač so, ker so naše, ker so nam bile dane ob
So pa tudi knjige, ki jih imamo sicer radi, a ne zgolj zato, ker so, ampak predvsem zaradi njihove vsebine, ki nam je blizu ali pa tudi ne. Prebrali smo jih, o njih razmislili, zdaj pa bi radi svet teh knjig podarili nekomu drugemu. Prav gotovo imaš doma vsaj eno takšno knjigo!
Na OŠ Mihe Pintarja Toleda bo 7. 2. 2017 knjižni sejem, na katerem si bomo izmenjali knjige. Kolikor svojih knjig prineseš, toliko “novih” knjig lahko odneseš. Knjigo oz. knjige prinesi svojemu razredniku najkasneje do ponedeljka, 6. 2. 2017. V zameno za vsako knjigo prejmeš kuponček, ki ga boš na sejmu zamenjal za novo knjigo po tvojem izboru.
Knjižni sejem bo za učenke in učence od 1. do 5. razreda potekal 1. in 2. šolsko uro, za učenke in učence od 6. do 9. razreda pa 3. šolsko uro.

 

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)