1.september je prav poseben dan, saj se na široko odpirajo vrata šole, ki je skozi dolgo, vroče poletje samevala. V šolske hodnike in med zidove učilnic se vrača vrvež razigranosti, veselja in želja po ponovnem snidenju, iskanju znanja ter mladostniški razposajenosti. Tudi učiteljski zbor in ostali delavci šole že nestrpno pričakujemo izzive, ki nas čakajo v novem šolskem letu.

Da bomo lažje zakorakali v novo šolsko leto, nam bo priskočil na pomoč Maček Muri, ki bo v letu Mačka Murija stalni spremljevalec pedagoškega procesa učencev razredne stopnje. 

Nadaljevali bomo s krepitvijo temeljev kvalitetnega pedagoškega dela, ki mora biti zasnovano na celoviti obravnavi učencev, razvijanju učenčevih kompetenc, spodbujanju sonaravnega življenja, spoštovanju in solidarnosti do soljudi ter discipline in odgovornosti do okolja in samega sebe.

Ob dobrem sodelovanju s starši in poglabljanju pripadnosti učencev šoli, bodo cilji, ki smo si jih postavili za letošnje šolsko leto, lažje dosegljivi in uresničljivi. 

Zatorej vam v imenu kolektiva OŠ Mihe Pintarja Toleda želim uspešno in znanja polno šolsko leto 2015/16.

                                    

                                                                                Ravnatelj s sodelavci

(Skupno 7 obiskov, današnjih obiskov 1)