Drage učenke in učenci, spoštovani starši in učitelji!

 —-

Pa smo dočakali začetek novega šolskega leta 2021/22. Kljub nespodbudnim napovedim zaradi trenutnih razmer širjenja virusa bomo šolsko leto pričeli z veliko mero optimizma in zdravega, razumskega delovanja. Šola, učitelji in vodstvo smo se pripravljali na novo šolsko leto in v šolski prostor vnesli nekaj novosti, med katerimi so garderobne omarice za učence od 6. – 9. razreda, preoblikovanje športnega igrišča med šolo in CVIU in še nekatere druge. Kljub vsem okrožnicam in zapovedim okoli ukrepov za preprečitev širjenja COVID 19 se bomo skupaj – šola in starši potrudili, da učenci ne boste deležni prevelikih pritiskov in bomo šolski vsakdan zaživeli kot si zaslužimo vsi – v varnem, zdravem in spodbudnem okolju.

Učiteljski zbor in vsi zaposleni se nadvse veselimo srede, 1. septembra 2021, ko se bo po šolskih hodnikih ponovno razširil otroški smeh in učilnice se bodo napolnile z znanja željnimi učenci.

Zatorej naj Vam, dragi učenci, spoštovani starši ob začetku novega šolskega leta zaželim uspešno, prijetno in prijetnih izzivov polno šolsko leto 2021/22.

Našim prvošolčkom pa v sredo želim še posebno lep vstop v šolo.

  Ravnatelj s sodelavci

(Skupno 592 obiskov, današnjih obiskov 1)