peter_prevc

 

Vsem vam, ki vas navdušujejo smučarski skoki, tako zelo, da ste se prijavili na preizkus poguma in znanja, posredujemo obvestilo:

Športne zveze Velenje in Smučarskega skakalnega kluba Velenje:

Za četrtek 18.02.2016 je bilo predvideno področno tekmovanje v smučarskih skokih za učence od 1. do 4. razreda. Organizatorji v Ljubnem so tekmovanje preložili na drug datum, ki pa ga še niso potrdili.

O novem datumu tekmovanja boste obveščeni.

»Vsem zainteresiranim otrokom bomo pred tekmovanjem omogočili trening pod vodstvom usposobljenega trenerja. Trening bo v torek, 16. 2. 2016 od 16.00 dalje v smučarsko skakalnem centru Velenje (pod gradom)«

Glede na to, da je tekmovanje prestavljeno bo predvidoma bo med šolskimi počitnicami, naslednji teden od 22.02. – 26.02.2016 organiziran še vsaj en trening prav tako na skakalnici v Velenju.

Na tej povezavi lahko najdete predstavitveno brošuro http://www.sloski.si/resources/files/pdf/smucarski-skoki/SkociZnami2015-16.pdf.

 

Obljubljamo, da bomo ne glede na čas in kraj, ko boste skočili »vse do neba«, za vse vas navijali na tekmi zelo na glas, kot za ta »velike skakalce«.

 

Ravnatelj šole, Sebastjan Kukovec,prof.

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)