“Na smučišču sem se zapletel za sidro. Vrglo me je in po snegu sem drsel kakšnih pet metrov. Smučal sem naprej, malo me je bolelo, a ko sem prišel domov, me ni več.”

Miha Meža

“Moja smučarska oprema je zmrznila – in prsti tudi. Imel sem se lepo. Po kosilu smo imeli prosti čas, nato smo odšli na pohod, kjer smo spoznavali geografske značilnosti Bohinja. Bilo je zelo fajn.”

Ermin Alić

“Danes smo se zbudili in se oblekli. Ker spimo na podstrešju, smo se previdno odpravili na zajtrk, ki je bil zelo okusen. Na smučanju sem se imel zelo lepo. Popoldan smo šli na pohod. V škornje mi je padel sneg. ”

Jasmin Bešić

“Danes zjutraj sem se zbudil in si umil zobe in obraz. Na smučišču sem videl in prevozil ogromno skakalnico. Zelo sem užival. Čas je hitro minil. Po kosilu smo imeli prosti čas. Igrali smo igre in se hecali, nato nas je učiteljica poklicala v jedilnico in zdaj pišem ta dnevnik.”

Tim Meh

“Smučanje mi je bilo kljub megli zelo všeč. Najbolj smešno je bilo, ko smo šli vsi na eno skakalnico in so skoraj vsi padli. Jaz, Tim in Jakob nismo padli. Xiaoo ni našel smučke, saj se mu je zakopala v sneg tako, da se sploh ni videla. Bilo je zelo smešno.”

Aljaž Gajšek

“Danes smo se zbudili. Spimo na podstrešju. Potem smo šli na smučanje. Na gondoli me je malo strah, ker se bojim višine. Po kosilu smo šli na pohod, kjer sem si zmočil zokne (trenutno se sušijo). V sobi je na telefonu zmanjkalo baterije, ker sem ga včeraj slabo napolnil.”

Martin Kobak

IMAG0390

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)