“Najbolj se mi je v spomin vtisnilo grajenje snežakov oz. tekma v gradnji snežakov med dečki in deklicami. Bila sem v skupini dečkov, saj se z njimi bolje razumem. Na koncu smo podrli snežaka, ki smo ga zgradili, pa tudi snežaka, ki so ga zgradile deklice. Zelo sem se zabavala.”

Ajda Božiček

“Na smučanju sem se imel zelo lepo, saj sem preizkusil novo progo, ki se imenuje Zadnji Vogel. Proga je zelo strma, saj sem skoraj padel, ampak nisem. Popoldan sem z Jakobom, Tajen, Gajem in Lovrom igrali poker, nato pa smo šli na orientacijo. Po orientaciji smo se kepali in gradili snežaka.”

Andrej Nunić

“Prišel sem na smučišče, si nadel smuči, vzel palici, nato smo se z učiteljico raztegnili in začeli smučat.”

Dean Ocepek

“Z učiteljico Tino smo se na smučišču spustili po dveh poteh – po strmi in po položni. Imeli smo se fantastično!”

Melani Imperl

“Najbolj mi je ostalo v spominu smučanje in delanje snežakov. Smučanje zato, ker zdaj že bolje smučam, zato postaja vse bolj zanimivo, delanje snežakov pa zato, ker smo jih lahko na koncu podrli.”

Nela Huseinovič

“Danes sem se imel zelo lepo. Šli smo po cevcu, a nam je ratrak pokvaril zabavo. Bila je megla, a je bilo za zdržat. Padel sem približno dvakrat, ampak sem takoj vstal in nadaljeval s smučanjem. V domu smo malo igrali poker in zgradili snežaka.”

Taj Puklič

 

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)