IMAG0459

“Danes sem najbolj uživala v kepanju in delanju snežaka. Na smučišču smo imeli lepo vreme. Naš učitelj je zelo, zelo prijazen in zabaven, saj nam pri njem ni nikoli dolgčas.”

Polona Lesnik

“Po večerji smo se punce pripravljale na družabni večer, kjer bomo plesale in pele. Smučanje je bilo vrhunsko, razveselile smo se učitelja Matjaža, ki ga včeraj ni bilo.”

Jona Repnik

“Po zajtrku sem se oblekla v smučarsko opremo, učiteljica mi je spletla kito, nato smo se odpravili na smučišče. Danes smo dooooolgo čakali na gondolo in sedežnico, saj je bila velika gneča. S skupino smo se smučali na Zadnjem Voglu. Imela sem se zelo lepo, saj nisem padla.”

Eva Velunšek

“Najboljši del dneva je bil večer, ko smo imeli disko. Jaz sem bila DJ. Predvajala sem deset najboljših pesmi. Vsi smo plesali, najbolje pa so plesali učitelji – takih hudih gibov še nisem videla. Plesali smo do pol desetih, potem pa se je končal najboljši večer v šoli v naravi.”

Manca Svitlica Valoh

“Imeli smo talente, najboljši del pa je bila žurka. Manca je bila DJ. Plesali smo kot nori, potem pa so se pridružili še naši učitelji. Nekateri fantje so stopili v sredo in naredili kaj odbitega. Tega večera ne bom nikoli pozabila.”

Lara Fučik

(Skupno 100 obiskov, današnjih obiskov 1)