20160617_195740

 

Na jezikovnem taboru mi je bilo všeč, da smo se skozi igranje in svoje izkušnje učili. Med učnimi urami smo imeli dovolj dolge odmore za igro in pogovor. Lov na zaklad je bil super za ponovitev snovi, ki smo jih delali in se zanje trudili vse leto.

Jona Zamrnik

 

Učitelji so bili zelo sproščeni, zato so bile ure še bolj zabavne. Improvizacija je bila najboljša (″Jogurt, Yoghurt, Jogurt″). V vodi pa je bilo najbolj zabavno. Bojne rane so bile krute, a bilo je vredno. Prebedeli smo skoraj vse noči, a to nas ni utrudilo in smo z veseljem čakali na nove dogodivščine. V kampu smo se zabavali kot še nikjer.

Maša Justin in Ajda Ojsteršek

 

V kampu smo uživali, se naučili veliko novih stvari. Hrana nam je bila še posebej všeč. Na plaži smo uživali, se tunkali in zabavali. Učitelji so bili večino časa sproščeni in so uživali. Naloge, ki smo jih imeli, so bile enostavne in smo večino stvari spoznali skozi igro. V sobah je bilo zanimivo. Izmislili smo si veliko pesmi, ne vem, zakaj se je vse tako hitro končalo.

Lara Antunović

 

V kampu smo se učili s pomočjo zabave. Bilo je zanimivo, videlo se je tudi, da so učitelji sproščeni. Naučili smo se veliko stvari, med katerimi je tudi kaj narediti, ko nas pograbi trema. Moj najljubši trenutek je bil, ko je bila zadnji večer na vrsti zadnja improvizacija in smo se vsi vključili in žurali do konca. Vsi smo se zelo zabavali, kampa je bilo prehitro konec.

Ana Ketiš

 

 

 

 

BURJA_2016_casovna_razporeditev_dejavnosti_in_izvajalcev

 

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)