2017-02-13 10.53.56

 

Ponedeljek, 13.2.2017

Učenci šestega razreda smo se danes zjutraj zbudili v pričakovanju zimske šole v naravi v Bohinju. Ob 6.30 smo se zbrali pred šolo, od koder smo se odpravili proti našemu cilju. Že po poti so nas očarale lepote Gorenjske in prečudovite gore Triglavskega narodnega parka. Pot nas je vodila mimo Blejskega jezera, reke Save Bohinjke in naprej ob Bohinjskem jezeru, kjer smo ob robu gozda zagledali naš dom.

Odložili smo svoje stvari ter se preobuli v smučarske čevlje. Nato smo se z avtobusom odpeljali do spodnje postaje nihalke, ki pelje na smučišče Vogel. Na vrhu smo pomalicali in se razdelili v smučarske skupine. Smučali smo približno dve uri in se nato utrujeni odpravili z gondolo v dolino. V domu smo imeli obilno kosilo, nato pa smo se razporedili po sobah. Po namestitvi v sobah smo imeli popoldanski program, kjer smo se pogovorili o varnosti na smučišču in vzdrževanju smuči. Po koncu učnih ur smo imeli nekaj  prostega časa, med katerim smo se obiskovali in sladkali. Pred večerjo smo se zbrali v jedilnici in igrali družabne igre.

Večer smo zaključili z nočnim pohodom, utrujeni in polni novih dogodivščin čakamo kaj bo prinesel jutrišnji dan. Upamo, da malo več sonca.

 

sonce

 

Mia, Ana, Tanja, Ajda, Zarja, Aleša, Xheneta in Klavdija, 6. a

 

 

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)