V sredo 3.5.2017 smo se osmošolci odpravili v šolo v naravi. Ob 8.20 so nam starši pomahali izpred šole. Nekateri so bili kar malo solzni, mi pa prav nič, ha,ha…

Naš avtobusni izlet do CŠOD Trilobit je trajal 3 ure. Ko smo prispeli, so nas pozdravili direktor doma g. Tomaž, učiteljica Irena in učitelj Rok. Povedali so nam nekaj glavnih informacij o domu in našem bivanju v njem.

Nato so nam pokazali sobe,  v katerih smo se udobno namestili. Kasneje smo v večnamenskem prostoru dobili podrobne informacije o današnjem urniku.

Ker smo bili že lačni, smo naše kosilo pojedli z velikim užitkom. Po kosilu smo imeli prosti čas in vsak ga je drugače porabil.

Ko smo si dodobra odpočili, so nas okoli doma čakale različne dejavnosti. Vozili smo se s kajaki, streljali z lokom in plezali po plezalni steni. Veliko energije smo porabili in povrnili smo si jo z okusno večerjo.

Zvečer smo   žrebali  skupine za trilobitlon, ki je na programu zadnji dan. Podučili smo se tudi o obnašanju v gorah. Svoje znanje smo preverili na krajšem pohodu. Utrujeni smo prišli nazaj v dom, kjer smo se pripravili na spanje. Dan je bil zelo zabaven, zanimiv in poučen. Veselimo se naslednjega dne.

Ana Ketiš 8.a in

Klara Kovač 8.b

 

 

 

 

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)