Dragi starši,

predajamo vam sledečo informacijo:

Treningi starševstva Neverjetna leta so program, namenjen staršem otrok, starih od tri do osem let, ki se jim ob vzgoji porajajo vprašanja oz. dileme ali jih skrbijo otrokove vedenjske težave. Program se izvaja in je široko dostopen staršem v številnih državah po svetu. V Velenju je v letu 2017 izvajanje treningov starševstva finančno podprla Mestna občina Velenje, v sodelovanju s skrbnikom projekta Pediatrično kliniko Ljubljana.

Treningi starševstva Neverjetna leta dokazano krepijo odnos in navezanost med otroki in starši, zmanjšujejo vedenjske težave otrok, vzpodbujajo njihovo šolsko uspešnost, čustvene in socialne veščine ter dolgoročno vplivajo na duševno zdravje otrok in mladih. Delavnice potekajo v prijetnem vzdušju pod vodstvom usposobljenih izvajalk.

V Velenju je obiskovanje treningov uspešno zaključila prva skupina staršev, v jeseni pa je predviden začetek nove skupine. Treningi so sestavljeni iz 14 do 18 srečanj, starši se v skupini srečujejo enkrat tedensko po dve uri, udeležba je brezplačna.

Zainteresirani starši so vabljeni k prijavi na spletni strani: www.vrtec-velenje.si (pod zavihkom »ZA STARŠE«), podrobnejše informacije o vsebini programa pa si lahko preberejo na spletni strani: www.neverjetna-leta.si.

 
 

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)