Mladim se dogaja 2017

 

V okviru projekta Mladim se dogaja smo izvedli aktivnosti, ki so navdihnile mlade za prve korake v podjetništvo, omogočile formiranje novih start:up ekip, razvoj idej in njihove predstavitve.

1. Z ustvarjalnostjo in kreativnostjo do podjetnosti

Skozi to aktivnost smo razvijali ustvarjalnost, inovativnost in podjetnost pri osnovnošolcih. Na podlagi sodelovanja s srednješolci so nastali tudi prvi poslovni načrti in prototipi.

 


2. Start:up vikend

Dijaki so v treh dneh spoznali osnove vitkega podjetništva ter na podlagi tega razvijali svoje podjetniške ideje.  Skozi program smo mlade spodbudili k podjetniškemu načinu razmišljanja, testiranju idej na terenu, oblikovanju ekipe , razvoju produkta in oblikovanju vitkega poslovnega modela. Zaključni del aktivnosti je predstavljal pitch pred strokovno komisijo in podelitev nagrad.

 

3.  Dijaški krožki
Podjetniški krožki za dijake spodbudili k iskanju novih idej in konceptov, oblikovanju poslovnih modelov, izdelavi prvih prototipov ter javni predstavitvi.

 

 

Aktivnosti sofinancira SPIRIT Slovenija, javna agencija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

 

Kaj se je dogajalo? Preveri TUKAJ! (Vstavi povezavo: https://youtu.be/iKrN_-a3q8A )

 

 

 

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)