V šoli v naravi se imamo super, čeprav imamo na prstih že ledeno skorjico. Smučamo, se zabavamo in jemo. Tukaj je super hrana in mislim, da sem pojedla več kot kadarkoli.

Franka

Šola v naravi je zelo zabavna, ker smučamo, hodimo na pohode in se zabavamo na večernih aktivnostih. Ta šola v naravi je COOL! Mark
Ni mi žal, da sem se udeležila šole v na naravi. V sobah je bilo lepo, bile so urejene in čiste. Odšli smo na Črni vrh, kjer je bil lep razgled. Najbolj so nas presenetile učiteljice, ki so nas kepale in naribale s snegom. Bilo mi je všeč. Vesela sem, da so za nas poskrbeli lepo in da sem se odločila, da grem.

Katja

Šola v naravi je vedno nepozaben dogodek, še posebej zaradi prijateljev. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo odšli na pohod, ker smo se metali v sneg. Čeprav sem bila mokra, mi je bilo vse skupaj smešno.

Zarja

Ta šola v naravi mi je bila najljubša, predvsem zaradi smučanja in druženja s prijatelji. Moja skupina je zmagala na Olimpijskih igrah. Trener me je pri smučanju naučil veliko novih stvari.

Samuel

 

 

 

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)