Spoštovani starši,

najprej naj se vam iskreno opravičim za tole izredno obvestilo.
Včeraj je bilo kar 2/3 učiteljev šole cepljenih proti Covid 19. Iz minute v minuto cepljeni učitelji javljajo o močnih reakcijah na cepivo, tako, da smo pravkar prišli do ocene, da smo, zaradi bolniške odsotnosti kar 26 učiteljev primorani za jutri, v petek, 12. 3. 2021 odpovedati celoten pedagoški proces na šoli, saj nimamo zagotovljenih zadostnih kadrovskih zmožnosti za izpeljavo pouka.

Tako bo pouk za vse učence od 1. do 9. razreda jutri v celoti odpadel. V primeru, da za jutri ne morete zagotoviti varstva za svoje otroke bomo na šoli zagotovili nujno varstvo za učence od 1. do 3. razreda, od 6.00 do 13.00 ure. Prav tako smo primorani odpovedati aktivnosti v OPB po 13.00 uri. Ob tem vas vljudno prosim, če lahko dvignete otroke najkasneje do 13.30 ure. Malica in kosilo za učence, ki se bodo udeležili nujnega varstva bo zagotovljeno.

Izpad jutrišnjega pouka bomo nadomestili tokom šolskega leta.

Spoštovani starši, še enkrat dovolite, da se vam iskreno opravičim za nastalo situacijo in zahvalim za razumevanje. Vljudno vas prosim za pomoč pri informiranju staršev otrok v oddelkih, kjer so vaši otroci, saj se bojim, da nekateri starši, ob tako poznem sporočanju ne bodo videli tega obvestila.

V naprej se vam zahvaljujem za vašo požrtvovalnost in pomoč pri obvladovanju te izredne situacije in vam želim lep preostanek večera, našim učencem pa lep podaljšan vikend.

Vse dobro
Sebastjan Kukovec, ravnatelj

(Skupno 34.990 obiskov, današnjih obiskov 1)