Na Gimnaziji Celje – Center tudi letošnje šolsko leto za devetošolke in devetošolce pripravljamo vrsto spletni aktivnosti s predstavitvami šole in naših projektov, z današnjim dnem pa začenjamo tudi z zanimivimi spletnimi nagradnimi kvizi, ki jih bomo objavljali vsaka dva tedna. Vse informacije povezane z vpisom v srednjo šolo bomo objavljali na naši vpisni spletni strani https://info.gcc.sina tej spletni strani je objavljen tudi koledar z vsemi dogodki, ki jih pripravljamo v prihodnjih dneh, tednih in mesecih. Spletno stran bomo sproti dopolnjevali.

———

SPLETNI DAN ODPRTIH VRAT UMETNIŠKE GIMNAZIJE – LIKOVNE SMERI (30. 11.) IN LIKOVNI NATEČAJ

Tudi letošnje leto bomo za vse učenke in učence, ki jih zanima vpis na program umetniška gimnazija – likovna smer pripravili Dan odprtih vrat, in sicer v spletni obliki v torek, 30. 11., ob 15. uri. Vse informacije najdete v vabilu v priponki, ki je namenjeno tudi vašim likovnim pedagogom ter svetovalnim službam in pa na TEJ POVEZAVI. E-prijave na Dan odprtih vrat zbiramo do 24. 11.

Dogodek smo tudi letos povezali z likovnim natečajem LEPOTA SOBIVANJA – MOJA NAJLJUBŠA ŽIVAL. Rok za oddajo izdelkov je 25. 11., vsa navodila pa najdete na TEJ POVEZAVI

—-

PRVI NAGRADNI SPLETNI KVIZ – DRUŽBOSLOVNA GCC

Med 22. 11. in 5. 12. lahko vaši učenci sodelujejo v prvem nagradnem kvizu na temo družboslovja https://www.gcc.si/quiz/druzboslovni-kviz/ 

Računalniško bomo izžrebali tri nagrajence in jim po pošti poslali nagrade. Nagradne kvize bomo objavljali vsaka dva tedna do konca marca 2022.

—-

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)