Vljudno vabljeni na spletni pogovorni večer SLOVENŠČINA NA GCC, ki bo v torek, 18. 1. 2022, ob 17. uri na Zoomu. 
V  pogovornem večeru vam bomo, v sodelovanju z dijaki, učitelji slovenščine in ravnateljem, osvetlili pouk slovenščine, predvsem  pa prikazali raznovrstne dejavnosti in projekte, povezane z njo. Odgovorili vam bomo na mnoga vprašanja, s katerimi se običajno srečujete pri prehodu v srednjo šolo −  vam ponudili slovenščino na dlani. Prijave zbiramo na TEJ POVEZAVI do 17. 1. 2022. Na dan dogodka vam bomo po e-pošti poslali povezavo.

Dandanes učenje tujih jezikov ni le eden od ciljev uspešnega izobraževanja, temveč nujna sestavina uspešnega poklicnega dela. Na GCC, kjer poučujemo številne tuje jezike in spoznavamo navade in običaje njihovih naravnih  govorcev, bomo v torek, 25. 1. 2022, ob 17. uri, priredili spletni pogovorni večer TUJI JEZIKI NA GCC.
Na delavnici, na katero prijazno vabimo vse, ki razmišljate o vpisu na GCC in vas zanimajo tuji jeziki ter kulture, bomo podrobneje predstavili pouk drugega tujega jezika (nemščina, španščina, ruščina), prijetno poklepetali in odgovorili na morebitna vprašanja. Prijave zbiramo na TEJ POVEZAVI do 17. 1. 2022. Na dan dogodka vam bomo po e-pošti poslali povezavo.

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)