Juhuhu, počitnice bodo kmalu tu! Zato, da nam, ki ostajamo doma, ne bo preveč dolgčas, sva učiteljici Petra Seitl in Ema Hozjan za čas zimskih počitnic pripravili zanimiv program v okviru projekta Popestrimo šolo 2014/2015. Potrudili se bova, da bodo učenci aktivno, koristno in zabavno preživeli čas. Lahko bodo likovno ustvarjali, plesali, pekli piškote, uživali v športnih igrah, pustovali in še veliko več.

Aktivnosti bomo izvajali od 16. do 20. februarja 2015, vsak dan od 7.00 do 14.00 na OŠ MPT. Namenjene so učencem  od 1. do 5. razreda. Udeležba učencev pri aktivnostih je prostovoljna in brezplačna. Učenci si malico prinesejo s sabo.  Potrebujejo tudi obutev in oblačila za gibanje na prostem.

Ker je število mest omejeno, je obvezna predhodna prijava. Prijavnico dobite na tej povezavi ali jo vzamete pri dežurnem učencu. Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete po elektronski pošti na naslov  popestrimo.mpt@gmail.comali oddate v nabiralnik pri dežurnem učencu. Prijave sprejemamo od ponedeljka, 9. 2. 2015, do četrtka, 12. 2. 2015.

Vabimo vas, da se nam pridružite in skupaj z nami popestrite šolo tudi v času zimskih počitnic.

Vabljeni!

Izvajalki Petra Seitl in Ema Hozjan

 

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)