Dragi učenci, spoštovani starši!

 

Juhuhu, počitnice bodo kmalu tu! Se še spomnite, kako fino smo se imeli med zimskimi počitnicami? In spet bo tako! Učiteljici Petra Seitl in Ema Hozjan sva za čas prvomajskih počitnic pripravili zanimiv program v okviru projekta Popestrimo šolo 2014/2015. Potrudili se bova, da bodo učenci aktivno, koristno in zabavno preživeli čas. Lahko bodo izdelali svoj vulkan,  likovno ustvarjali,  delali naravoslovne poskuse, vrtnarili, plesali, pekli torto, uživali v športnih igrah, izdelovali oblačila in še veliko več.

Aktivnosti bomo izvajali od 28. do 30. aprila 2015, vsak dan od 7.00 do 14.00 na OŠ MPT. Namenjene so učencem  od 1. do 6. razreda. Udeležba učencev pri aktivnostih je prostovoljna in brezplačna. Učenci si malico prinesejo s sabo.  Potrebujejo tudi obutev in oblačila za gibanje na prostem.

Ker je število mest omejeno, je obvezna predhodna prijava. Prijavnico dobite na spletni strani šole ali jo vzamete pri dežurnem učencu. Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete po elektronski pošti na naslov  popestrimo.mpt@gmail.comali oddate v nabiralnik pri dežurnem učencu. Prijave sprejemamo od torka, 14. 4. 2015, do torka, 21. 4. 2015.

Vabimo vas, da se nam pridružite in skupaj z nami  popestrite šolo tudi v času prvomajskih počitnic.

Vabljeni!

Izvajalki Petra Seitl in Ema Hozjan

 

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)